De herstart van Vakblad Online

Vakblad Online maakt deze week een herstart. Na een rustperiode van een jaar beginnen we deze week met blogs, om en om geschreven door Eric Ravestijn en Edwin Kisman.

Edwin Kisman
De focus van mijn blog zal gericht zijn op capita selecta van het maken van tijdschriften.
Ik zal beginnen met commentaar op de veranderde verhoudingen in medialand, de oorzaken en de gevolgen.

In volgende blogs komen diverse redactionele en management aspecten aan bod. De nadruk ligt op content.
Ik ben eerder actief geweest als uitgever en hoofdredacteur van vaktijdschriften, als trainer van redacties, als procesverbeteraar èn als cartoonist! (kizcartoons).
Eric Ravestijn
Ik ga door met het belichten van wat er in het landschap dat gevormd wordt door vakuitgeverijen en hun vakuitgaven verandert: nieuwe titels en uitgeverijen, overnames, et cetera. Kale feiten daarover vermelden deed ik toch al haast niet, maar ik wil proberen het belang van deze berichten voor met name kleine(re) uitgeverijen te verduidelijken. De pagina waarop ik mijn bijdragen schreef—’Landschap’—gaat verder onder mijn eigen naam, zodat u weet wat u kunt verwachten.

Plaats een reactie