ZTalks Magazine voor ZZP’ers

ZTalks_MagazineZTalks Magazine is een nieuw tijdschrift voor ZZP’ers van uitgeverij ProZZPect—let op de kapitalen. ZTalks magazine claimt “het eerste en meest inspirerende magazine voor zzp’ers in Nederland” te zijn. Het probeert met helder geschreven en praktische artikelen de kleine ondernemer te laten groeien naar een ‘next level’ van ondernemerschap, hem oplossingen te bieden en voordeel te bezorgen. Voor nog geen twintig euro worden jaarlijks vier nummers thuis bezorgd.

ZTalks Magazine komt van de organisatoren van de ZZPTalks, netwerkevenementen voor ZZP’ers. Het concept van deze evenementen is geïnspireerd door TEDx, maar toegespitst op zzp’ers. Succesvolle en prominente ondernemers vertellen op deze bijeenkomsten in begrijpelijke taal in maximaal 15 minuten over uiteenlopende onderwerpen.

Businesspartners

ZTalks magazine heeft—zo staat op de website—een aantal businesspartners, waarschijnlijk dezelfde als die van de ZZPTalks. Op de website plaatsten een aantal van hen artikelen die tot doel hebben hun bedrijven onder de aandacht van de lezers/bezoekers te brengen. ‘Advertorials’ dus, maar dat woord krijg ik alleen met veel moeite uit mijn toetsenbord.

Link

Naar de website waarop ZTalks Magazine te vinden is.

Print Friendly, PDF & Email